31 mars

Hejsan svejsan..
IDAG fyller Filip år... han fyller 12 och fick en ipod touch... *avensjuk*... ska också önska mig en, men jag fyller år om 5 månader -.- hehe... de sitter i köket och fixar lite med den.. lyssnar på musik.. Jag tittar på tv, desperet housewives är om en kvart... Jag och Jelena(kompis) va på träningen idag... Det var verkligen super kul.. Det tyckte hon också tror jag.. Eller jag vet det, vi har träning på fredag också.. :D klockan 18- 19.30 typ.. På en fredagkväll.. Jaja, har ändå inget annat för mig, om inte farmor, farbror och kusiner kommer då... Men tror absolut inte det, de kommer nog på söndag.. Hoppas verkligen det, saknar de, speciellt min kusin Jessica för hon har varit i asien.. :D vill se hur brun hon har blivit ;) De har inte varit här på flera år.. :O
/Emmaapelsin

© Emma Jutemalm

30 mars

Heej!
Idag åkte jag hem till mamma efter skolan för att vi skulle till banken å fixa ID-kort... Med en jätteful bild... Jaja, den kommer i brevlådan om ca en vecka sa hon... hoppas den kommer tidigare:) vill se resultatet.. Jag va till banken för typ 6 månader sen också, men bilden som jag lämnade va för mörk.. Så man måste ha med ljus, helst vit bakgrund... Sen ska mamma och jag åka till gymet och träna.. Sen ska jag hem till pappa efter träningen... Jag och en kompis ska prova på thaiboxning imorgon, trånarna va i våran skola när vi hade tonårsvecka, så vi blev sugna på att prova på... verkar ju superkul..
Dagens outfit består av en randig tunika (svartvit), rosa halsduken, svarta leggings.. Blir ingen bild på de idag...
Imorgon börjar vi 8.00 me idrott, så måste typ gå upp 6.00 eller något... Okej, inte sp tidigt, måste gå hemifrån 7.20 så jag hinner... :D
/Emmaapelsin

Ska försöka fixa lite me bloggen nu.. Kanske byta bakrund, header och så vidare... Vi får se om de blir något.. :D

© Emma Jutemalm

godmorgon, 30 mars

Godmorgon!
Hur är det med er? Trött? Det är iallafall jag... jag börjar 8.30 idag.. så jag har 25 minuter på mig tills vi börjar... Startade datorn för en anledning... Boka träningsplats... Arobics... Men man får bara boka från 8.00 så jag får vänta ett litet tag... Skriver mer senare.. PUSS!

/Emmaapelsin 

© Emma Jutemalm

Heej!

Helloo, vad gör alla?
Nu har mormor och de gått.. Kusinen ocuperade datorn så jag kunde typ inte göra något... Hehe.. Ska dra till pappa nu.. jag typ skriver sen..

Säg någon bra låt som jag kan ha i "min ipod" --------------------------->

/Emmaapelsin
© Emma Jutemalm

29 mars

Hejsan svejsan.
Jag har absolut inget för mig.. Men ska snart åka iväg me mamma och bror till City Gross.. Vi ska köpa tårta:P Får besök idag, av mormor, mostrar, kusiner och deras hund... De kommer för att Filip (bror) fyller år på tisdag, den 31 Mars, vi firar honom för vi är hos pappa när han fyller år.. De kommer runt 15.00... Har ni ställt om klockan till sommartid föresten? :D 
jaja, nu ska vi dra:D

/Emmaapelsin

© Emma Jutemalm

Earth hour..

Jag har släckt alla lampor, dragit ur sladden ur datan och kör på batteri, duktiig vah? :) hahaha. tv:n står på också, men det e hela familjen som tittar.. Robinson, ganska bra, är det någon som tittar på det?
Alla som tittade på let´s dance igår kanske upptäckte att Magnus och Annika vann.. Va de bra eller skulle Laila och Tobias vunnit? Jag skulle velat att hon skulle vunnit iallafall.. men man får ju inte alltid som man vill..
Talang 2009 kommer ju gå på fredagar nu istället, jag tycker att det är ett roligt rogram när det är någon som verkligen har en speciell talang..
Skriver lite imorgon också..
 /Emmaapelsin
© Emma Jutemalm

Dagens outfit


 Scarfen och väskan köpt idag i Täby..
© Emma Jutemalm

stresss!

Kom nyss hem från Täby, jag köpte en väska från wera 300:- och en halsduk/scarf från Bik Bok för typ 149:- supersöt, rosa;) men nu måste jag sminka mig och platta luggen, den står åt alla håll, bussen går om 30 min, hoppas att jag hinner... Håll en tumme för mig!
/ Emmaapelsin

kanske hinne lägga in bild senare, på grejorna som jag köpte, pussss!

© Emma Jutemalm

28 mars..

Hellojj!! Eller Godmorgon!!?
Skönt med lördag. Vad ska alla göra idag då? Själv har jag ganska mycket att göra,  jag och mamma ska dra till täby c ett litet tag, brorsan fyller år snart så måste shoppa lite utan honom :P Sen har han faktiskt fått bestämma vad vi ska göra senare på eftermiddagen/kvällen. Så han ville spela biljard och gå på Hard Rock Café. Har faktiskt aldrig varit där så det är första gången. Idag är de ju 28 mars! Det betyder ju att man ska släcka ljusen en timme för klimatet och elsparande.. Rädda djuren och så vidare.. Det ska man göra 20.30-21.30 så det är ju inte på dagen direkt... Man får tända ljus hemma om man är hemma förstås.. Jaja, nu måste jag duscha för att hinna me allt idag..
Puss hej!!
/ Emmaapelsin

Men glöm inte att släcka ljusen också!!

© Emma Jutemalm

tonårsveckan!!!

Helloo.. den här veckan hade vi tonårsvecka... det betyder att vi har typ bara slappat hela veckan, i dag till exempel. Peter Jihde va hos oss, fick en bild på honom å mig , sen fick jag en autograf, vi visste hela skolan att det skulle komma en "hemlig person" men nästan ingen visste vem... sen fick man en chock när han stog där i klass rummet... han va där i samband med BRIS( Barnens Rätt I Sammhället) fick reda på telefonnummer och varför man skulle kunna ringa dig. osv. telefonnummret är 020-230 230 ifallatt någon vill ringa, men inte busringa. sen har de en hemsida också, www.BRIS.se
/Emmaapelsin
© Emma Jutemalm

Emmas blogg

Hellooo, nu har jag skapat en ny blogg, jag hade en innan, men det gick inte så bra me den, jag slutade skriva efter ett tag, nu är jag sugen på att börja om med en ny blogg. hoppas att jag inte tröttnar på den här. 

Emmaapelsin
© Emma Jutemalm
RSS 2.0