Pannacotta med bär..
jag ska bara berätta och visa hur jag har gjort pannacotta, på mitt sätt:D
har tagit lite bilder steg för steg:)
För 16 pers
Du behöver: 600 g hallon/bär
4 dl strösocker
8 dl matyoghurt
6 gelatinblad
+ bär till garnering ca 100g
1.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
2.
Blanda 600 g hallon+ 4 dl strösocker tills sockret löst sig.
3.
Rör ner 8 dl matyoghurt i hallon-socker-blandningen.
4.
Smält gelatinbladen tillsammans med 2 dl av hallonyoghurten... se till så att gelatinbladen smälts ordentligt
5.
Häll ner gelatinbladen i resten av hallonyoghurten... rör ordentligt..
6.
häll upp i vattensköljda små skålar.. och lägg in i kylskåpet... däär mina står just nu..
Så här ser de ut just nu när de står i kylskåpet.. hoppas att de blir lyckade, ska garnera de med några hallon och blåbär sen också så blir det bra:) det blev ca 15 st..