Kladdkaka

den "Laktosfria Kladdkakan" jag snackade om i förra inlägget, om jag inte gör den laktosfria Pannacottan:P


Laktosfri kladdkaka

 

1 dl   rapsolja
2 st   ägg
2,5 dl   socker
1,5 dl   vetemjöl
5 msk   kakao
1 msk   vaniljsocker
1 krm   salt
1 krm   bakpulver

Tillagning

6 - 8 bitar

1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Vispa samman olja, socker och ägg.
3. Rör ner de torra ingredienserna och ha upp smeten i en smord form
med löstagbar kant.
4. Grädda i cirka 20 minuter tills kakan är genombakad i kanten men
kladdig i mitten.

Källa: tasteline.com

© Emma Jutemalm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0